Om bloggen

Hvem er jeg og hvad ved jeg om bøger? Er et spørgsmål, nogle måske vil stille sig selv, når de ramler ind i en bog-blog. Og faktisk er jeg uddannet i Journalistik og Dansk og har haft en hel del fag og projekter med fokus på at gennemanalysere litteratur og kultur, men det er ikke derfor, jeg har en bog-blog.

Jeg forelskede mig i litteratur allerede som helt lille, da jeg i det øjeblik, jeg kunne gumpe mig rundt, flåede alle min fars science fiction bøger ned fra nederste hylde. Jeg går ikke ud fra, at jeg var verdens mest populære tumling den dag, men kærligheden til bøger hang ved op gennem folkeskolen og gymnasiet.

På uni havde jeg en periode, hvor jeg ikke læste ret meget for fornøjelsens skyld. Jeg læste typisk 300-800 sider om ugen til studiet, så når jeg endelig skulle slappe af, var det ikke bøger, der trak. Men det kom heldigvis igen. Jeg har en bred bogsmag og læser gerne lidt af hvert – dog sjældent krimier og aldrig gysere. Og jeg er ikke drevet af at gennemanalysere eller flå bøger fra hinanden. Jeg vil hellere fortælle om den oplevelse, litteratur giver mig, og ikke mindst have en platform til at dele min kærlighed til bøger fra mange forskellige genre. Men også dele tips og tricks og andre litteratur-relaterede tanker og overvejelser. Jeg håber, du vil være med på min rejse gennem bøgernes herlige verden!